linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keskus-sosiaalisessa-mediassa.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/levatilanne.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ajankohtainen-tulvatilanne.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/kalatalousalueiden-ensimmaiset-yleiskokoukset.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/kalastus-tenojoella.

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/waltti.

Koronavirusepidemian vaikutus ELY-keskusten palveluihin

Uutisia

Valtakunnallinen leväkatsaus 9.7.2020: Sinilevätilanne on maltillinen sekä sisävesillä että merialueilla (9.7.2020)

Sinilevätilanne on jatkunut rauhallisena sekä sisävesillä että merialueilla. Tuulinen ja pilvinen sää on edelleen kuluvalla viikolla hillinnyt leväesiintymiä, ja epävakaan sään jatkuessa sinilevien pintakukintojen runsastumisen todennäköisyys säilyy pienenä.

Aloita kurtturuusun ja lupiinin hävitys jo tänä kesänä (8.7.2020)

Suomalaisilla pihoilla koristekasveina tutut kurtturuusut ja lupiinit lisättiin kesäkuun alussa kansallisesti haitallisten vieraslajien listalle. Se tarkoittaa sitä, että niiden kasvattaminen on kielletty ja kasvustot tulee poistaa.

Yrittäjä - haethan ELY-keskuksen korona-avustuksen loppuosan maksua päätöksessä ilmoitettuun määräaikaan mennessä (uutinen julkaistu 2.7.2020)

ELY-keskuksen korona-avustusta tilanneanalyysiin tai kehittämistoimenpiteisiin saaneen yrityksen on haettava avustuksen loppuosan maksatusta erillisellä hakemuksella sekä raportoitava samassa yhteydessä, mitä tuloksia myönnetyllä avustuksella on saatu aikaan.

TIEDOTTEITA

Jaana Korhonen jatkaa Kainuun ELY-keskuksen elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualueen johtajana (Kainuu)

KTM Jaana Korhonen on nimitetty Kainuun ELY-keskuksen elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualuejohtajaksi. 5-vuotinen toimikausi alkaa 1.1.2020. Korhonen on toiminut E-vastuualueen johtajana keskuksen perustamisesta alkaen. Nimityksen on tehnyt työ- ja elinkeinoministeriö.

Kainuun ELY-keskuksessa on kaksi vastuualuetta: Elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualue sekä Ympäristö- ja luonnonvarat -vastuualue. Työ- ja elinkeinoministeriö ja ympäristöministeriö nimittävät vastuualuejohtajat viideksi vuodeksi. Kainuun Ympäristö- ja luonnonvarat vastuualueen johtajan nimitys tehdään lähiviikkojen aikana.

Vastuualuejohtajien valinnan jälkeen valtioneuvosto nimittää ELY-keskuksen ylijohtajan työ- ja elinkeinoministeriön esittelystä. Ylijohtajan nimitys on viisivuotinen ja tehtävä hoidetaan vastuualuejohtajan tehtävän ohella.

 

Kuvassa Jaana Korhonen
Jaana Korhonen jatkaa E-vastuualuejohtajana Kainuun ELY-keskuksessa. Uusi toimikausi alkaa 1.1.2020.
 


Lisää tiedotteita