Tiedotteet 2019

Mika Soininen jatkaa Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen ylijohtajana (Pohjalaismaakunnat)

Valtioneuvosto on nimittänyt Mika Soinisen Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen ylijohtajaksi uudelle viisivuotiskaudelle ajalle 1.1.2020-31.12.2024. Soininen on toiminut Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen ylijohtajana vuodesta 2015 alkaen.

Lokakuussa Soininen valittiin jo Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualueen (E-vastuualue) johtajaksi. Hän on toiminut E-vastuualueen johtajana ylijohtajan toimen ohessa vuodesta 2015 alkaen.

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksella on kolme vastuualuetta ja se toimii kolmen maakunnan alueella. Aiemmin Liikenne ja infrastruktuuri -vastuualueen (L-vastuualue) johtajaksi nimitettiin Anders Östergård ja Ympäristö ja luonnonvarat -vastuualueen (Y-vastuualue) johtajaksi nimitettiin Karoliina Laakkonen-Pöntys.

Liikenne ja infrastruktuuri -vastuualue (L-vastuualue) ja Ympäristö ja luonnonvarat -vastuualue (Y-vastuualue) toimivat Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaa maakuntien alueilla. Elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualue (E-vastuualue) toimii Etelä-Pohjanmaan alueella. Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen toimipaikat sijaitsevat Seinäjoella, Vaasassa ja Kokkolassa.

ELY-keskukset edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskuksen ylijohtaja vastaa keskuksen toiminnan tuloksellisuudesta ja keskuksen yhteisten tulostavoitteiden saavuttamisesta.

 

Lisätietoja:

Ylijohtaja Mika Soininen, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi, 0295 027 403


Päivitetty