Kehittämiskartoitus

Tee ensin kehittämiskartoitus verkossa

Ensimmäinen askel on yrityksen kehittämiskartoitus. Kartoituskysymyksiin vastaaminen antaa hyvät lähtötiedot yrityksen kehittämistarpeista sekä yritykselle itselleen että ELY-keskuksen asiantuntijalle. ELY-keskuksen asiantuntijat tutustuvat verkossa tekemääsi kartoitukseen ja auttavat yritystäsi eteenpäin oikeiden kehittämispalveluiden pariin.

Kartoituksen vastaamiseen kannattaa käyttää riittävästi aikaa – mitä tarkempi kuva on lähtötilanteesta sitä enemmän säästyy aikaa jatkossa ja sitä paremmin yritykselle löytyy oikeat ja sopivat palvelut.

Kehittämiskartoitus tehdään Oma Yritys-Suomi -palvelussa. Palveluun kirjaudutaan vahvasti joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ensi kertaa kirjauduttaessa palvelu pyytää luomaan tilin ja kysyy yhteystietoja – nämä siirtyvät suoraan kehittämiskartoitukseen. Kehittämiskartoitus löytyy yläpalkin valinnasta "Yrittäjän työkalut".

Kehittämiskartoituksesta on tulossa myös versio, joka ei vaadi kirjautumista Oma Yritys-Suomeen. Arvioitu valmistumisaika on kesällä 2019.

Muualla verkossa

 

Linkki: https://sahkoinenasiointi.ahtp.fi/fi/uusi/konsultointi

"Selvitettävä asia oli vaikea ja työläs, ilman konsultin apua se olisi ilmeisesti jäänyt tekemättä."